Anlita proffs för trädfällning i Norrtälje

För de flesta känns det svårt och riskabelt att själva ta ner stora träd. Ändå är det ibland nödvändigt att fälla träd som står illa till eller som riskerar att skada byggnader. Men det jobbet bör man överlåta till yrkesfolk, som kan utföra det säkert och effektivt. Det är mycket att tänka på vid fällning av ett större träd. 

Man måste ta hänsyn både till den personliga säkerheten och omgivande byggnader. Dessutom är ett stort träd mycket tungt och svårt att forsla bort. Men hela processen kan du få hjälp med. Gå in på https://www.xn--trdfllningnorrtlje-mtbcl.nu/ för mer information. 

 

RUT-avdrag för trädfällning

Anlitar du hjälp för trädfällning, bortforsling av ris och ved eller stubbfräsning, får du RUT-avdrag på arbetskostnaden. Det kan vara bra att veta eftersom det gör det mer ekonomiskt intressant. Och att begära en offert från trädfällningsfirman är kostnadsfritt. 

Att ta itu med träd som länge varit en risk för till exempel ditt hus är en säkerhetsåtgärd. Skulle höststormen fälla det över huset kan det bli betydligt dyrare att åtgärda skadorna. Står det ett träd på din uppfart som lägger sig över bilen kan det också bli en dyr historia. För att inte tala om ifall det uppstår någon personskada.

 

 

Ta itu med med träden, riset och stubbarna på samma gång

Har du väl bestämt dig att ta itu med din trädgård kan det vara en bra idé att ta hjälp med flera saker samtidigt. Du kanske har haft en större rishög på tomten, som du länge tänkt att du skall ta bort, men aldrig riktigt hunnit med? Du kanske har en eller flera gamla stubbar som står i vägen för dina trädgårdsplaner? 

Passa på att städa upp hela trädgården på en gång, på ett effektivt och säkert sätt. Kontakta en firma för trädfällning i Norrtälje för att få hjälp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *