Byggmoduler som tas fram för att möta alla sorters lokalbehov

Byggmoduler är väldigt bra då det finns ett behov att snabbt få mer yta i exempelvis ett företag. Med byggmoduler går det att tillgodose behov som till exempel kontorslokal, verkstad, boende, vårdplatser eller utbildningslokaler. Det krävs naturligtvis olika moduler beroende på om de ska användas till boende eller kontorslokal, men det är just det som är det fina med moduler, de är otroligt flexibla och kan lösa de allra flesta behov av lokal som finns oberoende av bransch. 

Företag med erfarenhet och egenutvecklade produkter

Ett företag som tillverkat moduler i över 20 år är PCS Modulsystem. De har tagit fram två modulserier som satt standarden på marknaden då det handlar om hur hög kvalitet det går att få på en flexibel och flyttbar byggmodul. Deras egenutvecklade konstruktioner heter PCS Classic samt PCS Comfort och ligger på 3×9 meter respektive 3×12 meter som standard.

Tack vare att deras byggmoduler är så pass flexibla så kan de två modulserierna lösa de allra flesta önskemål om en lokal eller ett boende.

Snabbt, enkelt och smidigt

Utefter kunders behov och önskemål produceras PCS moduler med mycket noggranna kvalitetskontroller efter vägen. Från fabrik kommer sedan modulerna i ett så färdigt skick som det är möjligt med el och vvs förberett samt med inredningar som till exempel kök, skåp, skoställ och krokar helt klart enligt ritningar och överenskommelser. Enbart det som bara kan färdigställas på plats efter modulmontaget återstår vilket gör att etableringen går väldigt snabbt.

Anlita ett företag som finns med hela vägen

PCS har kontroll av varje led i produktionskedjan och kan därför snabbt och säkert lösa olika lokalbehov, allt från enstaka kontorsmoduler till hela skolor. De arbetar för att alltid kunna erbjuda just den lokal som det finns behov för under precis så lång tid som kunden önskar. Sedan flyttar de bort modulerna, återställer marken och återanvänder dem efter vissa anpassningar för nästa kund.