Däckbyte & däckförsäljning i Tyresö

27 april 2023 Julia Zsiga

Att byta däck på fordonet är en viktig säkerhetsåtgärd som bör utföras minst två gånger om året. För företagare som har fordon i sin verksamhet är det extra viktigt att ha däck som är i bra skick och passar för den typ av körning som utförs. I Tyresö finns det en professionell däckverkstad som kan erbjuda allt inom däckservice, inklusive däckskifte, balansering av däck, däckförsäljning, däckhotell och lagning av punktering.

Däckservice

Däckverkstaden i Tyresö kan erbjuda företagare allt som rör däckservice. Deras professionella mekaniker kan byta däck på personbilar och lätta lastbilar till ett förmånligt pris. Priset varierar beroende på bilmodell. Balansering av däck är också viktigt för att säkerställa att bilen kör på ett jämnt sätt. Lösa hjul balanseras för 95 kr per däck, medan balansering av hjul som sitter på bilen kostar 195 kr per däck.

Lagning av punktering

En punktering kan orsaka farliga situationer för föraren och passagerarna, därför är det viktigt att lagning av punktering görs så snart som möjligt. Lagning av punktering kan ske på två olika sätt; utifrån och inifrån. Utifrån räcker oftast, men är inte lika säkert på lång sikt som att laga däcket inifrån. När man lagar däcket inifrån demonteras däcket från fälgen och reparationen görs från insidan. Denna metod är så säker att man inte behöver oroa sig för att lagningen någonsin släpper. Däckverkstaden kan laga alla typer av punkteringar på däck, så kontakta dem om du misstänker att du har en punktering.

däckbyte

Däckförsäljning

Däckverkstaden i Tyresö säljer nya däck och fälgar till ett av marknadens bästa priser. De har ett stort sortiment av däck som passar både personbilar och lätta lastbilar. Om du är osäker på vilka däck som passar din bil och din körning kan du kontakta däckverkstaden så hjälper de dig att hitta rätt däck för dina behov. De kan också ge råd om vilken typ av däck som passar bäst för olika körningsförhållanden, såsom vinterväglag eller terrängkörning.

Läs mer här: https://www.dackomaskin.se/daeckbyte–daeckfoersaeljning

Fler nyheter