En ny livsstrategi som föds fram i en taxi i Helsingborg

Staden rusar förbi utanför fönstret och tiden likaså. Dagarna smälter ihop och vem minns ens vad man åt till lunch igår?
Känner du igen dig i denna beskrivning? Känns det som att tillvaron rinner ut ur händerna på dig medan du står och väntar på Taxi Helsingborg, på väg mot ännu ett möte?
Det gäller helt enkelt att kämpa för sina drömmar.

Omforma din tillvaro

Kan du fortfarande minnas dem? Alla de där tankarna du hade när du var yngre? Det är lätt att tappa bort dem när man är på väg genom sitt tjugonde decennium här i livet. Det är oftast då man på många sätt gjuter sin framtid. Är man inte försiktig är det lätt att kompromissa bort det som man egentligen ville göra. Det är sådant som man kanske kommer på en sådär 20 år senare, lagom till att man har en 40- eller 50-årskris.

Som tur är så är det aldrig försent. Tiden gör dock att det kan bli svårare, eller kanske till och med lättare, att damma av sina gamla drömmar och följa dem. Å andra sidan så har man många gånger mer kapital att röra sig med, om man har varit klok när det kommer till ekonomin.

Ta en dag då du kopplar av från allt och alla, kanske i en annan stad. Låt tankarna flöda fritt och känna efter vad som dyker upp. Kanske kommer du att lära känna dig själv lite på nytt igen. Kanske kommer du att komma ihåg vad det var som du ville åstadkomma här i livet.
Möjligheten finns alltid att plocka upp mycket av det där igen, även om premisserna är annorlunda när man är äldre.

Det viktiga är dock att aldrig ge upp på sig själv. Jobbar du inte för din egen dröm så jobbar du för någon annans. Gör upp en plan där du skriver ned vad du vill och hur du ska nå fram dit. 
Sätt igång och jaga igen. Livet väntar på dig.