En rolig och praktisk gåva till kunderna

22 november 2019 william eriksson
En rolig och praktisk gåva till kunderna

Det här med logga på souvenirer, för eller emot? Man kan väl säga att det hänger på loggan. Är den snygg har de flesta inga problem med att visa upp den. Är den trist, ja det är lätt att räkna ut resten. Så se till att ha en snygg logga om du som företag ska köpa presentreklam till dina kunder. Presenter är för övrigt ett väldigt smart sätt att nå ut till kunderna, de blir glada i stunden och de kommer ha en grej hemma som påminner dem om företaget var gång de passerar den eller använder den. Subliminalt gör man sitt företag till en del av deras vardag.

 

 

En upplevelse

 

Att rekommendera är även att välja sådant som faktiskt kommer att användas, såsom spel, godis, nyckelringsficklampa, disktrasor och lypsyl. Skippa logoband och kundvagnsmynt, alla vet att det är sånt som hamnar i en låda längst ner i garderoben, även om kundvagnsmyntet är superpraktiskt och bra så är det ganska stor risk att man redan fått tio sådana vid andra tillfällen. Ja, det är klokt att ta något som antingen är roligt, ovanligt, eller användbart, helst alla tre på samma gång. Ge kunderna en upplevelse i form av en present så kommer de inte glömma bort ditt företag. 

 

Tänk på miljön

 

Är du ute efter Presentreklam i Stockholm? I dagsläget är det oerhört viktigt för ett företag att visa sin kunder att man är ett miljövänligt företag. Lägg därför fokus på fairtrade och miljöprodukter i din profilering. Skulle det vara dyrare, som ekologiska produkter ofta kan vara, kan man beställa färre produkter och fokusera på de kunder man faktiskt vänder sig till istället för att försöka få ut så många grejer som möjligt. Det ligger ju miljötänk även i det. FF Profilreklam har allt du kan tänka dig till bästa kvalité.

Fler nyheter