Ett spa är en plats att hämta energi på

21 november 2021 jonas olsson

editorial

För att kunna hämta ny energi behöver man skämma bort sig själv och de närmaste med fina upplevelser. Vardagen kan vara stressig och då behöver man ta ett steg tillbaka och göra något riktigt fint tillsammans. Vill man njuta och varva ner så är ett varmt spa den perfekta upplevelsen.

Det finns ett Spa i Tällberg som har allt man kan önska sig för att få den upplevelse av ro och harmoni som man behöver. Den vackra omgivningen har i sig en lugnande inverkan. Ren luft, vacker natur och Siljans vackra vatten utanför knuten. Hotellet är byggt för att skapa fina upplevelser och det har inte sparats in på något för att göra vistelsen så bekväm och behaglig som möjligt. Vill man boka in en helg eller bara ett par timmars avkoppling så finns det olika alternativ att välja på.

 

image

 

Ett spa i Tällberg har allt man kan önska sig av välbehag och harmoni

Oavsett om man väljer en hel helg eller bara en övernattning så är man garanterad de förutsättningar som gör att man kommer till ro och slappnar av. Hotellet erbjuder vackra rum där man kan njuta av utsikten. Självklart ingår spaupplevelsen i vistelsen och man kan unna sig en god, vällagad middag som avslutning på dagen.

Den natursköna omgivningen gör att man efter frukostbuffén kan gå promenader, bara sitta med en bok eller njuta av utsikten. Det finns en tränings- och relaxavdelning som också är öppen för hotellets gäster. Att boka en personlig helg med någon man tycker om eller att komma på konferens i den här miljön skapar förutsättningar för en bra nystart. Hotellet har dessutom resurser att göra en bröllopsfest eller ett stort jubileum minnesvärt. Det är enkelt att boka in sig på en spaupplevelse i Tällberg och på hemsidan finns all den information men behöver.

Fler nyheter