Extra krydda på semestern

Nästa gång det är semester så är det ett tips att ta med något roligt, som exempelvis något man hittar om man söker på sexleksaker. Tid för varandra, värma stränder eller härliga kvällar vid brasan och så något som piffar upp stämningen lite speciellt. När man åker iväg någonstans så är allting lite nytt och man kan unna sig att få leva ut det som annars kanske hamnar i vardagens vanor och lunk. Och varför inte göra det till en grej där båda får i uppdrag att köpa något som man kan överraska varandra med första kvällen på hotellrummet.

 

Känner jag dig?

Rollspel är något som många tycker förhöjer stämningen i sexlivet. Man kan antingen bestämma att träffas utomhus någonstans, som på stranden, i parken eller i hotellets bar. Eller så kan man hålla leken inom hemmets fyra väggar där den ene kanske leker chef och den andre hushållerska eller reparatör. Kläder för många rollspel och till att ha under sina vanliga kläder, finns där man köper sexleksaker. Och varför inte använda både kläderna och leksakerna i en härlig mix som livar upp många kvällar framöver.

 

 

Överraskning ger pirr

I sexlivet är det mixen av det väntade och det oväntade som ger extra pirr. Och att varenda gång det är dags för sex överraska kan bli en vana istället för något positivt. Ha gärna en mindre uppsättning sexleksaker hemma som ni känner er bekväma med, och kanske ska man inte använda dem varenda gång. En sexakt där man är bara själva är den akt av kärlek som man behöver för att limma ihop relationen på ett bra sätt. Det är som att äta samma mat varenda dag. Man tröttnar på fine dining om man gör det varje dag också. Så variera och använd de sexleksaker ni är bekväma med, men överraska också ibland med inga alls.