Familjemys i trädgården

Det finns flera olika saker man kan göra i sin trädgård för att öka livskvaliteten och göra hemmet till en plats där man verkligen trivs. Många satsar på pooler av olika slag men vill man ha något enklare, mer meditativt, lättare att montera, billigare och utan underhåll så kan man istället satsa på en hängmatta. Få saker är så vilsamma som att bli stilla vaggad i en hängmatta. Det är något som kan få den mest stressade personen att slappna av och bara vara i stunden. Kanske till och med falla i sömn.

 

Flera får plats

Eftersom en hängmatta ofta är för en person så kan det bli ovälkomna diskussioner om vems tur det är att få vila där. Det går att avhjälpa genom att gå online och leta upp någon som erbjuder Sveriges största urval av stora hängmattor. För det finns inte enbart de traditionella hängmattorna att tillgå. Utan även hängmattor som är så stora och stabila att ett förälskat par, en förälder och barn eller hela familjen kan få plats i den samtidigt. Det kan bli en härlig stund där man tillsammans vilar och ser upp mot molnen. Kanske kan man leta molnfigurer och ha kvalitetstid ihop.

 

 

Färg och material

Hängmattor finns idag i alla möjliga färger, storlekar och material. Som vandrare kan man köpa hängmattor som ser ut som ett nät och som är lätt att ta med och övernatta i istället för ett tält. Har man en trädgård kan man välja en enklare hängmatta i enfärgad polyester och tjockare bomull. Eller varför inte en stor hängmatta i rejält material, en mängd färger och fransar, där man får plats flera stycken samtidigt. På det viset går det att anpassa hängmattan efter sitt behov och även låta den bli ett smycke i sin trädgård. I en hörna längst ner i trädgården får den skönjas vilsamt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *