Får det lov att vara en stamspolning?

Som husägare finns det vissa moment som är mer lustfyllda än andra. Och i stort sett gäller det allt man kan se i motsats mot det man inte kan se. För det är väldigt mycket roligare att lägga pengar på växter till trädgården, ett uterum, bastu, nytt kök eller badrum. 

Stamspolning, rörinspektion, värmesystem, ventilation eller dränering är ofta inte lika roliga att ösa sina pengar på. Men när det kommer till kritan så är det inget i boendet som kommer kännas kul och mysigt om inte de funktionerna går som tåget. 

Endast toalettpapper här!

Har man äldre eller dåliga rörsystem och inte kan eller vill byta så kan man sätta upp vissa regler för vad som får spolas ner i avloppet. Något som man som gäst kan höja på ögonbrynen över. Det kan vara att man inte får spola ner något annat än det som naturligt hamnar i toalettstolen. Eller så sätter man gränser på exempelvis tre rutor på toalettpappret. Allt för att det inte ska bli stopp med höga kostnader som följd. 

Bor man på det viset så kan det vara lätt att vänja sig till slut. Men hur noggrann man än är så kommer det en dag då det blir ett komplett stopp. Och det enda man kan göra är att ringa in en akut stamspolning för att åtgärda problemen.

Reklam i brevlådan

De som förfasar sig över all reklam som dimper ner i brevlådan kan tycka att det är ett onödigt ont. Men de som istället ser det som en möjlighet kan finna sig upptäcka ny information som kan vara mycket bra att ha. 

Hur man marknadsför sig är något som man som företag fattar beslut om från fall till fall. Men exempelvis i direktreklam kan man som kund få uppslag om viktiga åtgärder som missats, som till exempel stamspolning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *