Gå till tandläkare i Sollentuna

11 november 2021 patrick pettersson

editorial

Om du bor i Sollentuna är det smart att boka en tandläkartid där. Du har nära till kliniken när det är dags för återbesök och du gynnar näringslivet i dina hemkvarter. Tandläkare Sollentuna är ett vedertaget koncept för riktigt bra tandvård. Du bestämmer själv hur mycket du vill  låta tandläkaren göra för att försköna ditt bett. 

Behöver du tandreglering men är osäker på om det är obehagligt? Numera finns det skonsamma skenor av plast, som byts med jämna mellanrum. De är nästan osynliga, och dina tänder rättar till sig steg för steg och nästan omärkligt. 

Återbesök som går fort

Du behöver inte ens tala om för dina vänner att du håller på att rätta till tänderna, för det sker ganska diskret och återbesöken går fort. När du dessutom bor i närheten av tandläkaren i Sollentuna, är det kvickt gjort att passera där för en snabbkoll. Äntligen kan du våga se glad ut på foton igen när tänderna växer rätt. 

Gluggar dras ihop och du får ett jämnare bett. Skulle det växa en tand för mycket någonstans, är det lätt att dra ut den. Tandläkaren i Sollentuna är expert, så du kan få goda råd där om vilket som är bästa metoden i ditt fall. 

 

image

 

Tandblekning för ett extra vitt leende

Det är inte bara kändisar som kan göra en tandblekning. Har du behov av det kan du be tandläkaren bleka tänderna när du ändå är i färd med att få estetisk tandvård. Känn inte att det är pinsamt att fråga, för det är många som eftersträvar ett vitare leende. 

Implantat som sitter fast är också något som folk vill ha. Det finns vanliga lösa proteser, men en tand som sitter fast med titanskruv blir som din egen och du kan tugga obehindrat. Kolla med din tandläkare i Sollentuna vilka nya material och metoder som används.

Fler nyheter