Ge ansiktet sin spänst åter med fillers i Malmö

13 mars 2022 jonas olsson

editorial

Ingen kan undgå att märka att med åldern så slutar saker och ting fungera. Leder blir stela, muskler återhämtar sig inte lika snabbt som förr, huden tappar spänst och kråkfötter dyker upp i ansiktet. Tiden är inte snäll mot någon, men med hjälp av fillers i Malmö kan man bekämpa tidens gång.

Det som gör att huden behåller sin fasthet och spänst är ett ämne som heter hyaluronsyra. Ämnet produceras naturligt i kroppen men med åldern så minskar produktionen, vilket resulterar i att huden kan bli hängig. Vad man gör med fillers är att man injicerar ett ämne som är rikt på hyaluronsyra som gör att huden får sin spänst tillbaka. 

Till skillnad från botox, som är ett utspätt gift som är främmande för kroppen, så kan fillers upplevas som en mildare behandling då man injicerar ett ämne som redan produceras naturligt i kroppen. Med fillers kan man behandla en rad olika områden i ansiktet, såsom kinder, haka och näsa. Man kan även få fylligare läppar med en behandling med fillers.

 

fillers

 

Säker behandling i Malmö

Inga medicinska ingrepp är riskfria. Fillers är inget undantag. Med fillers i Malmö kan man dock vara säker på att möta kompetent och erfaren personal som är väl medveten om riskerna och vet precis hur de ska hantera dessa eventuella komplikationer. Gå alltid till legitimerade specialister när du ska skaffa fillers.

Fillers har olika lång hållbarhet innan en påfyllning kan bli nödvändig. Givetvis kan personer med en högre ämnesomsättning, såsom unga personer, behöva en påfyllning oftare. Utöver det så kan en fillerbehandling i läpparna hålla från sex månader upp till ett år. En fillerbehandling i kinderna kan däremot hålla i flera år.

Så om man vill vrida tillbaka klockan ett par varv och få den ungdomliga uppsynen tillbaka så kan man göra fillers i Malmö.

Fler nyheter