Kontakta en tandläkare i Kista

Du som bor i Kista och aldrig någonsin har haft problem med dina tänder, kan plötsligt en dag drabbas av tandvärk! Det är sådant man aldrig tror ska hända, men man hör talas om det och blir förvånad. En kille som sköter sina tänder väldigt noga råkade tappa en plomb och gick till tandläkaren, helt enkelt för att laga den.

Döm om hans stora förvåning, när tandläkaren sa att den här tanden måste vi nog tyvärr dra ut. Fyllningen som hade lossnat var inte ny, och det var en helt annan tandläkare som hade gjort lagningen fel, så det hade blivit en inflammation.

Sådant man inte tror kan hända

Sedan visade det sig att det hade blivit en fistel, och tanden måste dras ut. Som väl var handlade det om en kindtand, och när tanden var utdragen bestämdes det att det fick vara så tills vidare, eftersom tänderna satt trångt redan. 

Det gäller alltså främst att ha en verkligt duktig tandläkare när man ska få en behandling, och ha en bra och regelbunden kontakt, så att de vet vad som är gjort tidigare. Det är också viktigt att man kan få en tid snabbt, om något oförutsett skulle hända, som en olycka eller att man biter i en kola och tanden går sönder. 

Kontroller är viktiga

Det är viktigt att man verkligen går och kontrollerar sin munhälsa regelbundet. Tandläkare i Kista hittar du lätt på nätet, och bara att ha vetskap om vart man ringer kan underlätta när man står där och behöver akut hjälp.

Förebyggande tandvård, som tandborstning, tandtråd och fluorsköljning ska man också vara noga med. Munvatten är också bra, för man får fräsch andedräkt och det finns många bra sorter nu som verkligen gör stor nytta. Och så skriv upp telefonnumret till en skicklig tandläkare i Kista, så att du inte missar det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *