Lämna sakerna i magasinering i Uppsala

23 juni 2021 patrick pettersson

Au revoir Sverige, för äntligen är det dags att lämna Sverige. Under alla ens år har man levt här. Sett många otroligt vackra saker, men vingarna vill flyga. De vill utvecklas och se mer av världen. Det är inte för evigt hejdå, det är bara ett “vi ses igen”.

Allting är gjort, lägenheten är uppsagd och snart går den stora flytten. Det nuvarande hemmet kommer att vara i den ombyggda skåpbilen. Den kommer att ta en igenom olika länder som man får upptäcka och se. Det vore otroligt kostsamt om man skulle slänga alla sina saker, så istället har man magasinerat dem. 

Länge har man hunnit förbereda sig på detta. Trots det är det otroligt skrämmande när man väl flyttar. Inte för att man ångrar sig, utan för att man nu är utan det hem man alltid haft innan. Nu kommer istället hemmet vara där bilen är, snälla bil. Håll dig hel så länge du kan. 

Enkelt val 

Det är inte ett svårt val när man ska göra en sån sak att man magasinerar sakerna. Då vet man att de är i tryggt förvar medan man själv är ute på sitt livs äventyr. Det finns bra magasinering i Uppsala och andra städer att lämna in till. Här är ett tips på en: https://www.flyttharry.se/.

Det kostar olika mycket beroende på vilken storlek man väljer att ha. Givetvis finns det även olika upplägg. Man kan däremot känna sig trygg med att sakerna i magasineringen är trygga. Det är ingen fukt eller annat som kommer åt dem. Det är även väldigt bra stöldskydd.

Dina saker bör vara ditt minsta bekymmer när du åker på en sån resa. Åk iväg och njut och ha en trevlig tid. Dina saker är i tryggt förvar tills du är redo att hämta dem igen. 

Fler nyheter