Liva upp med posters

20 september 2018 Matilda Olsson
Liva upp med posters

Ingenting visar så tydligt vem man är som hur man har inrett i sitt hem. För den som just har flyttat hemifrån kan det kännas extra viktigt, att äntligen få sin egen lya att sätta sin alldeles egna prägel på. Dessutom är det inte längre någon som tjatar på en om att städa och man kan städa så ofta (eller så sällan) som man själv vill. Att få sitt eget första boende innebär också att man får välja precis allting själv och det kan kännas både svårt och roligt. Ett enkelt sätt att börja inreda på är med olika posters.

Har man ingen egen lägenhet kan man ändå inreda sitt rum på ett personligt sätt med posters. Hos https://sohu-shop.se/shop/posters-204s1.html finns flera olika sorters posters som passar i allt från barnrummet till studentlägenheten till det vanliga hemmet. Till exempel finns det olika posters med filmmotiv så som Batman, Fantastic Beasts, Kick Ass och Strar Trek för att nämna några. Att ha sina favoritfilmer på väggen är ett perfekt sätt att visa för besökare vilken filmsmak man har och inte minst skapar det samtalsämnen. Kanske besökaren visar sig ha exakt samma smak eller tycker helt annorlunda om filmerna – vilket kan ge upphov till roliga diskussioner.

Förutom filmmotiv finns det även motiv från serier med bland annat Big Bang Theory, Breaking Bad, Doctor Who, Vikings och Vampire Diaries, som passar bra inte minst i tonårsrummet. För barn finns det också ett stort urval av posters som passar in i rummet, med olika söta disneyfigurer och andra kända figurer från olika barnfilmer. En poster med sångtexten från filmen Frozen blir garanterat en hit i barnrummet tillsammans med några olika posters med figurerna från samma film. Förutom filmmotiv finns det även flera olika posters med olika musikband, som AC/ DC, Ariana Grande och Beatles. Även fotbollsaffischer med både spelare och lag finns att beställa.

Fler nyheter