Njutning utan beröring med Womanizer

13 november 2019 Cecilia Olsson
Njutning utan beröring med Womanizer

Den 11:e november är alla singlars dag, en motsvarighet till alla hjärtans dag eller som många anser ännu en anledning för butiker att tjäna pengar. För vissa som inte vill vara singlar kan alla hjärtans dag kännas väldigt jobbigt så då kanske det kan vara en liten tröst att få en singel dag. Hur man än känner så är nog det bästa att försöka uppskatta sitt singelliv. Att vara singel är en frihet som gör att man alltid kan göra det man själv känner för och man behöver inte anpassa sig efter någon annan.

Det är klart att det finns fördelar med att vara i en relation, som till exempel sexlivet. Man har någon som man känner väl och som vet vad man njuter av. Men man behöver inte en partner för att få njutning i sängen. Det finns produkter som hjälper till med det och nu finns det till och med en som kan ge multipla orgasmer. Något som för många är väldigt svårt att få, med eller utan partner.

Men nu kan man alltså enkelt njuta av flera orgasmer på raken. Produkten kallas Womanizer och är en klitorisstimulerare i en klass för sig. Genom den revolutionerande tekniken Pleasure Air Technology stimuleras klitoris helt utan direkt beröring med hjälp av vakuum och tryckluft på ett mycket behagligt, delikat och intensivt sätt. Många kvinnor upplever orgasmer på en helt ny nivå, de känns både starkare och varar under längre tid. Womanizern har åtta olika intensitetsnivåer samt är smakfullt och ergonomiskt utformad för bästa njutning. Har man en känslig klitoris så kan detta vara ett av de bästa alternativen på marknaden eftersom den stimulerar utan direkt beröring.

På Södermalm ligger Lovestore, en butik som säljer Womanizer i Stockholm. Befinner man sig inte i huvudstaden så kan man enkelt beställa Womanizer från Lovestores webbshop, de skickar produkten inom 1-3 arbetsdagar om den finns i lager och den levereras i ett diskret paket.

Fler nyheter