Scalp micropigmentation, en lösning för dig som besväras av tunt hår eller håravfall

En stor del av en persons utseende påverkas av håret. Längd, tjocklek, färg och frisyr är sådant som kan framhäva en stil eller rama in ansiktet på ett vackert sätt. För många människor, framförallt män, kan dock håret tunnas ut och börja falla av redan i ung ålder. Det är något som kan ha stor påverkan på självkänslan och leda till att personen inte mår lika bra i sig själv.

En riskfri behandling mot skallighet och tunt hår

Det går dock att göra saker för att återfå självkänslan igen, en av de är Scalp Micropigmentation. En Scalp Micropigmentation (även kallat SMP och mikropigmentation) är en slags tredimensionell tatuering som ger illusionen av att det finns hår på huvudet trots att det inte gör det. Genom att besöka en professionell klinik för en SMP behandling kan även den som är helt skallig få ett huvud som ser ut att ha en snaggad frisyr. 

En professionell klinik med erfarenhet

Aesthetic är en hårklinik i Malmö som utför Scalp Micropigmentation. De använder sig enbart av de bästa organiska pigmenten som noggrant har testats för stabilitet och färg. Deras experter inom paramedicinsk teknologi injicerar mikropigment på de kala fläckarna i hårbotten så att samtliga hårsäckar får ett enhetligt och tätt mönster. Det ger ett naturligt och tilltalande utseende.  

Noggrannhet ger bra resultat

Inför en behandling är det alltid viktigt att först ha en konsultation på den klinik du valt. Det gör man för att komma fram till vilken behandling som passar bäst utifrån dina förutsättningar och önskemål. Under konsultationen fastställs i regel behandlingen baserat på hur stort område som ska behandlas samt omfattningen av ditt håravfall.

Kunskap ger trygghet

Hos Aesthetic kan du vara trygg med att samtliga behandlingar inom Scalp Mikropigmentering utförs av de skickligaste behandlarna med specialisering inom 3D-hårpigmentering. Det finns ingen anledning att lida av hårbekymmer i onödan, boka en Scalp Mikropigmentering idag.