Skicka paket snabbt och enkelt

När man är egen företagare har man ofta mycket att göra och saker och ting som kan gå lätt får inte ta lång tid. Har man ett företag där man då och då behöver skicka varor eller ett företag där man skickar varor ofta så är det härligt att anlita ett företag som man vet att det går enkelt och smidigt med. Billigtpaket.se är en tjänst som använder sig av Schenker. Schenker är ett företag med många olika lösningar vilket gör att det nästintill alltid går att hitta ett sätt att skicka som känns bra. 

Hos Schenker kan man följa alla leveranser i realtid, vilket känns tryggt fö både mottagaren eller avsändaren. Då har man full koll på vart paketet är och när det beräknas komma fram. Med Schenker kan man skicka paket med eftersändning vilket innebär att mottagaren inte får varan eller varorna förrän du har fått dina pengar. 

Schenker behandlar alla paket lika men har man något extra värdefullt kan det vara bra att lägga till en försäkring, ifall olyckan skulle vara framme och paketet blir skadat eller komma bort. Det kan vara skönt att ha den tryggheten när man lämnar iväg paketet eller leveransen. Det finns över 1600 Schenker ombud i Sverige vilket gör det enkelt att hitta ett ombud i närheten. Har man större eller tyngre paket eller leveranser finns det möjlighet att lämna in dem på en Schenker terminal istället. 

Med Schenker kan man också skicka tror som behöver hållas kylda eller frysta hela vägen. De har lastbilar med kyl- och frysaggregat som levererar både inom Sverige och runt om i Europa. Hos dem kan man också få hjälp om man har varor som ska förtullas. Man kan antingen få rådgivning om man har varor som ska importeras eller exporteras eller skriva en fullmakt så att de tar hand om hela ansvaret istället, smidigt och enkelt!

Kika in hos https://billigtpaket.se/schenker