Skräddarsy badrummet med hjälp av kunnigt byggföretag

Ett personligt badrum är något som kan underlätta vardagen, samtidigt som det är väldigt trevligt att ha. Tycker man om att ta avslappnande bad ska man ha ett badkar, gör man sig i ordning i badrummet bör man ha bra belysning samt förvaring och har man man inte plats för en tvättstuga  så är det bekvämt med en yta avsedd för tvättmaskin och torktumlare.

Man ska helt enkelt tänka på vilka behov man har och planera badrummet därefter. Något som kanske inte är lika viktigt men ändå är det som sätter pricken över i:et är i vilken stil man inreder samt hur lättstädat man vill ha det.

Inred med rätt stil

Att följa en stil i hela sitt hem kan ge ett härligt helhetsintryck som gör att allt passar ihop. Det kan också vara roligt att bryta av i vissa utrymmen för att få lite mer effekt. Till exempel så kan man inreda badrummet som en färgglad oas i en annars diskret och stilren bostad, eller så kanske det är tvärt om, ett lugnt och sobert rum i ett färgglatt och livligt hem. 

Lättstädat eller inte?

Det är kanske inte det första man tänker på, men det kan vara väldigt stor skillnad på hur lätt det är att städa olika badrum. Mycket handlar om materialval, har man exempelvis kakel på väggarna och klinkers på golvet ska man vara noga med att göra rent fogarna.

Med en plastmatta eller våtrumstapet kan man däremot enkelt torka av ytorna, de ger dock en helt annan känsla och kan slitas snabbare än vad kakel och klinker gör. Att ha vägghängd toalett och kommod underlättar städningen på golvet, precis som att ha en dusch istället för badkar. 

Vare sig man vill ha badrummet i en speciell stil eller prioriterar ett lättstädat utrymme så bör man anlita proffs då man ska göra en badrumsrenovering. Kenth Nilsson Byggnads AB utför köks- och badrumsrenoveringar samt kan det mesta inom både snickeri och murning, läs mer på https://www.kenthnbygg.se/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *