Söker du tandläkare i Järfälla?

16 maj 2022 Lily Hansen

editorial

Har du spelat padel och fått en racket rakt i ansiktet, eller cyklat hem från krogen och vurpat på trottoaren? Eller olyckligt vandrat in i en lyktstolpe? Ingen vill se ut som Sjörövar-Fabbe, så dags att uppsöka tandvården.

Om du får akuta problem med tänderna är det viktigt att du genast vänder dig till en tandläkarmottagning. Smärta i tänderna går inte över av sig själv utan det behövs alltid professionell vård. Att hitta en tandläkare som kan se över ens dentala fadäser men också hitta den bakomliggande orsaken är viktigt för den egna hälsan.

Om du slår av en tand eller måste dra ut den bör du få en ny insatt så snabbt du kan. Gör du inte det kan tänderna börja vandra i käken och det blir allt glesare mellan tänderna. Ett mycket tråkigt öde som hade kunnat undvikas.

 

Tandläkare Järfälla

 

Få vardagen att funka med tandvården

I dagsläget finns det många duktiga tandläkare i Järfälla som kan se över ens behov. Men här kommer tidsaspekten in. Vill du flänga över hela stan, kanske flera gånger i månaden för att se över dina tänder? Troligtvis inte.

För att vardagen smidigt ska gå ihop är det viktigt att hitta en bra tandläkarmottagning nära där man bor eller arbetar. Men det ska såklart inte vara det enda kriteriet. Gör därför en grundlig research om tandläkarmottagningar i din närhet. Här är några saker att överväga:

  • Utför de den typ av vård du behöver?
  • Hur är deras rykte?
  • Blir man väl bemött?
  • Är det enkelt att boka tid?
  • Är personalen professionell och rutinerad?
  • Om olyckan väl är framme vill man kunna komma akut. Erbjuder de detta?

Om du bor i Järfälla hittar du lätt en duktig tandläkare, till exempel hos magicadental. Det kan vara bra att först läsa på klinikens hemsida och sedan boka tid. 

Fler nyheter