Styla din keps!

28 oktober 2022 Helen Johansson

editorial

Hitta den perfekta baseballkepsen för dig

Oavsett vilken stil du har finns det en baseballkeps för dig. Och med så många olika sätt att bära dem på är alternativen oändliga! I det här blogginlägget visar vi dig några av våra favoritsätt att styla din keps. Så oavsett om du letar efter ett nytt sätt att bära ditt favoritbaseballags logotyp eller om du vill lägga till lite extra till din outfit, läs vidare!

image

Bär baseballkepsen med stolthet

Ett av de mest populära sätten att bära en basebollkeps är med kanten pekande framåt. Detta är en fantastisk look för både män och kvinnor och kan kläs upp eller ner beroende på tillfälle. Om du bär en avslappnad outfit kan du prova att kavla upp ärmarna på skjortan eller kombinera dina jeans med ett par sneakers. För en mer polerad look kan du prova att bära en knäppt skjorta och jeans i mörk tvätt med loafers eller stövlar.

Ett annat bra sätt att styla din keps är att bära den baklänges. Det här är ett utmärkt alternativ för de dagar då du bara inte orkar styla ditt hår! Sätt helt enkelt på dig baseballkepsen och justera den så att kanten pekar mot bakhuvudet. Den här looken är särskilt populär bland idrottare och de som har en aktiv livsstil

Slutligen är ett av våra personliga favoritsätt att bära en basebollkeps ett sätt med brynet uppåt. Den här looken är supersnygg och kan bäras till nästan vad som helst. För en avslappnad outfit kan du prova att kombinera rippade jeans med en grafisk t-shirt eller tank top. Eller om du vill klä upp det hela lite, prova att bära croppade byxor eller shorts med en blus eller en skalöverdel. oavsett vilken stil du har finns det ett sätt att bära en baseballkeps som passar dig perfekt!

Vi hoppas att det här blogginlägget har inspirerat dig till att bli kreativ med din basebollkeps! Kom ihåg att det inte finns några regler när det gäller mode så ha kul att experimentera och uttrycka dig själv genom dina klädval.

Fler nyheter