Varför SMSlån kan vara en bra lösning

Ibland går saker inte som man tänkt sig och då är det lätt att känna sig hjälplös. Tänk dig att det är tre dagar innan lön och du har precis fått punktering på ett av dina bildäck eftersom du råkade köra över en spik. Samma dag inser du att tvättmaskinen har gått sönder och läcker vatten i källaren och om du inte fixar det snabbt så kan det bli vattenskador. Som att det inte vore nog, så kommer du på att den där extra avgiften på ditt studielån ska betalas nästa dag. Ditt konto ekar tomt och du grips snabbt av panik. Ja, så kan det faktiskt gå ibland. Det är i dessa situationer som ett smslån är en bra och snabb lösning på dina problem. 

 

Varför kan ett smslån vara bra att ha i svåra lägen? 

Du vet att lönen kommer in om tre dagar, så egentligen är det inte extra pengar du behöver utan snarare att pengarna kommer in på kontot lite snabbare än planerat. Smslån är bra eftersom att det går snabbt att få det godkänt och det handlar oftast om mindre summor pengar, för just dessa typer av oväntade utgifter. När lönen sedan kommer in så betalar du snabbt tillbaka smslånet och situationen är räddad. Din bil har nya däck, du lyckades undvika vattenskador i källaren och studielånet är betalat. 

 

 

Hur och var får man SMSlån?

Det finns många olika hemsidor och företag som beviljar SMSlån, som till exempelvis Vip Banks. Dessa typer av företag specialiserar sig på just mikrolån och snabblån, så du vet att du är i trygga händer. Du slipper boka möte hos banken och kan ta ut ett lån för just den summa som du behöver. Banklån är oftast svårare att få just för att banker hellre lånar ut stora summor pengar.