Vill du veta mer om Iloq i Örebro?

Iloq är framtidens säkerhetssystem. Detta system gör det möjligt för dig och boende att slippa nycklar. Det innebär: inga nycklar att tappa. Istället är där en bricka. Denna brickan är uppkopplad till systemet, och ägaren av systemet kan med hjälp av en app installera en bricka. Detta underlättar väldigt mycket om en bricka skulle bli tappad. Det sparar mycket på både tid och irritationsmoment. Då behöver man inte ta till en drastisk åtgärd som att byta lås. 

Iloq är ett system som är uppkopplat till en app på till exempel mobilen. Denna har även kameraövervakning och sensor. Skulle någon försöka göra inbrott varnar den till telefonen. Iloq är ett säkerhetssystem som fungerar i alla boende. Det funkar även om man vill ha det till sitt kontor. 

 

Smidigare på många sätt

Det är inte bara att man slipper bära nyckel och riskerna man slipper med det. Det är även praktiskt om man bor i lägenhet och någon ska flytta. Just i en flytt kan allt kännas stökigt och det är lätt att man blir av med saker. Har man då iloq kan man istället bara avinstallera brickan så den inte längre fungerar. 

Iloq passar till alla hem, vare sig man bor i hus eller lägenhet, gammalt som nytt. Detta system är ett enkelt system att lära sig och passar alla. Vill du veta mer om iloq finns det massor av information.

 

 

Vem installerar?

Det finns olika företag som arbetar med iloq. Är du nyfiken på att veta mer om Iloq i örebro hittar du fullt av information om du söker efter det. Företagen som har iloq kan hjälper även till med installationen.

Installationen bör göras av någon som kan stå för att systemet fungerar på korrekt sätt. Iloq kommer ge dig ett tryggare hem. Du slipper på detta vis riskerna som kan bli om du skulle tappa en nyckel.